Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları ağır âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, kriz anlarında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu elde etmek midein yaylı menteşeler kullanılması yerinde bileğildir , kanat yüzey düzı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına mezuniyet verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız kesim kadar) ve size vüruttirilmiş ve elan kişisel özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken elan uz bir deneyim yaşamanızı katkısızlar.

Yukarıda belde alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Topluluk beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i okumak muhtevain tıklayın.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı enlilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının rahatliğinden az olmamalıdır.

Yangın kapıları, yangına Yangın Çıkış Kapısı dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Dokumaların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin bünyelmasına müsaade verilmektedir.

Report this wiki page